Chef-kok gezocht die in de goede zaak gelooft

02 feb Chef-kok gezocht die in de goede zaak gelooft

nonnen koken

Proeflokaal DE BEKEERDE SUSTER, zoekt op korte termijn een

CHEF KOK M/V (full time)

Ze zeggen dat bier booming is en op zijn minst hip en happening. De Bekeerde Suster is een van de eerste brouwerijen die de passie voor het ambachtelijk brouwen van bier heeft gecombineerd met de exploitatie van een succesvol en buitengewoon populair proeflokaal.
Gevestigd in een historisch pand in de Nieuwmarktbuurt aan de rand van de Wallen wordt De Bekeerde Suster bezocht door buurtbewoners, studenten, dagjesmensen en toeristen uit alle delen van de wereld. Genietend van onze ter plekke gebrouwen bieren en onze gerechten uit de keuken. De Bekeerde Suster streeft naar een zorgvuldig samengestelde borrel, lunch- en dinerkaart waarbij uitdagende combinaties met bier niet worden geschuwd.
Voor de versterking van ons keukenteam zijn we nu op zoek naar een zelfstandig werkende (chef) kok die het een uitdaging vindt om ons succes verder uit te bouwen. Je mag jong en talentvol zijn. Maar ouder en ervaren met een frisse kijk op ontwikkelingen is natuurlijk ook prima. Naast alle gebruikelijke kwalificaties voor deze functie (of moeten wij nu ook de gebruikelijke riedel over HACCP, zelfstandigheid, flexibiliteit enzovoorts en zo verder afsteken?) vinden wij het heel erg belangrijk dat jij je draai bij ons kan vinden. En dat wij straks een top collega in ons team hebben.
Denk er maar eens goed over na of dit voor jou een goede stap in je carrière kan zijn. En stuur dan een reactie met je cv en wat info over je kunnen naar Melissa Leeman: melissa (at) debesus.nl