DE SUSTER KOOKT
ALS VANOUDS

KLOOSTERSPECIALS VOOR SLECHTS 14,50!

 

Donderdag | Kogelbiefstuk met brood en jus, inclusief een groene salade

Vrijdag | Fish & chips met kerrie mayonaise, inclusief een groene salade 

Zaterdag | Halve maiskip en frieten met aioli en kruidenpesto, inclusief een groene salade

VOORGERECHTEN

 

Gazpacho van watermeloen en rode peper | 6,20

Salade van puntpaprika, humus, schapenkaas en kruidenolie | 6,50

Als hoofdgerecht | 10,95

Carpaccio met Parmezaanse kaas, gefrituurde tuinbonen, rucola en truffelmayonaise | 10,95

Met salade als hoofdgerecht | 16,50

 

HOOFDGERECHTEN

 

Fish & chips van gebakken heek in Blonde Barbier beslag met frieten en kerrie mayonaise | 16,00           

Kipspies met pindasaus, zoetzuur en kroepoek | 14,50

Vega Wellington, een mix van paddestoelen in bladerdeeg met geitenkaas en een paddestoelen wijnsaus (v) | 16,50

Gebakken zalm in een Witte Antonia-dille saus, met romige citroen parelgort | 16,50

Spareribs – pikant of sweet honey –met aioli en bbq saus | 17,00

Kogelbiefstuk met roergebakken sperziebonen, spek, rosevalaardappel en een bospaddestoel-truffeljus | 18,00                                                            

Extra’s

Frieten | 3,50

Groene salade | 3,00

 

Burgers op ‘n brioche bol

 Krokante vega burger van rode biet met feta kaas en  zoetzure groenten (v) | 12,00

Chicken burger met sla, tomaat, ui en citroen mayonaise | 12,50

Cheese/bacon burger met sla, tomaat en relish | 13,50

 

NAGERECHTEN

 

Witte chocolade crémeux en witte chocolade slagroom met frambozengelei en vanille ijs | 7,50

 Chocolade truffeltaartje met vanille ijs en crème Anglaise | 7,50

 Sticky toffee cake met toffee saus, honing slagroom en caramel ijs | 8,50